Vi Erbjuder

Extension

Vi arbetar med alla typer av lösa hårdelar, extensions med keratinvax (sitter ca 6 mån). Tape/ring extensions som man återanvänder.

En ”fill in” För vardag eller fest.

Festfrisyrer

Våra duktiga kreatörer kan hjälpa er med konsultation före ert bröllop eller fest. Vi tar hänsyn till kreationer ev smycken och vägleder er till vad som passar bäst. Våra kreatörer har många års erfarenhet av så väl baler och bröllop stora som små. Så låt dom inspirera just Er.

Bruduppsättningar

Då vårt team består av erfarna frisörer med många bruduppsättningar genom åren, kan vi göra mirakel för just dej på er stora dag. Vi brukar konsultera några veckor innan, för att lugnt och stilla gå igenom tankar och önskningar. Ett exempel kan vara om man vill ha en uppsättning och håret inte räcker till, då beställer vi löshår i exakt färg som vi använder just till dej. Vi löser även din make up om du så önskar, även där tar vi hänsyn till just dina färger och önskemål. Kort sagt ni kan bara koppla av och njuta den dagen.

Konsultation

Vi kan ge råd om färg o form som passar just er med erfarenhet och kontinuerlig uppdatering på mässor och visningar i hela europa kan vi erbjuda det allra nyaste i hårväg, med ett brinnande intresse för vårt jobb och fantastiska kunder. Kanske man vill gå ett steg längre? Då kan vi erbjuda en egen personal shopper. Tina med företaget ”Wind Goes By” är även hon en fantastisk medarbetare. Hon hjälper er genom hela garderoben, med stil och finess plockar hon fram vad som passar Just er. Med hennes hjälp blir allt bara till det bästa.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.